12. 2. 2011.

IDEJE ZA VALENTINOVO

POGLEDAJTE OVDJE

4 коментара:

MICE TORBICE је рекао...

Odlična idejica i nadam se da ćeš uspjeti!!
Možda ti je to zgodna prilika da ukomponiraš svoj nakit s nekom super štosnom odjećom...:)

Ika Verunica је рекао...

Hvala na posjetu mom blogu.
Pozdrav.

Pipi је рекао...

Draga moja veruj u to sto radis. Ni jednog trenutka ne sumnjaj. To dolke ces, to ti nije potrebno da na takav nacin razmisljas. Ako zelis da pobedis sebe, veruj u cuda i znaj da ce sigurno biti tako. Pozzzzz mila i ja verujem u tebe.

cekerusa је рекао...

baš sam se pitala gdje si.
sretno sa radnjom, nadam se da ćeš uspjeti da se održiš s obzirom na sva davanja i poreze koji moraju da se plate.

e sad kad sam već navratila onda ću nešto da ti ispričam:
u sarajevu je bila radnja polovne robe pod nazivom "seka hand" (baš onako dobar fazon) i oni su imali robu kao i većina ostalih radnji, ali su im radnje bile drugačije. kad gledaš onako ništa posebno nije tu uloženo, ali su vlasnici ili ko je već opremao radnju iskoristili stari namještaj, neke starinske ormare, police, ogledala, stolice, u jednoj radnji bila su npr. stara dječija kolica iz peroda šezdesete-sedamdesete u kojima su bili šalovi, kape i kravate, par starih lampi sa abažurima, pa neke korpe starinske i tako. baš je bilo nekih detalja koji su činili prodavnice posebnim. pa eto ako sam ti dala ideju probaj i ti da svoju prodavnicu nekako učiniš posebnom.

dodaj još malo tvog nakita i još nekih detalja koje sama izrađuješ, a možeš i da napraviš mali kutak za svoj rad dok si u prodavnici da te ljudi vide dok radiš, atmosfera ti je odmah drugačija nego u drugim prodavnicama pa će poželjeti da dođu opet, neko će te i pitati da mu pokažeš šta praviš i kako praviš pa možda odmah na licu mjesta napravi narudžbu.

izvini što ja odužih, al ima tih sitnica koje znače puno kad već neko ima takvu prodavnicu, pa šteta ne izvući iz toga maksimum.

u svakom slučaju želim ti svu sreću u poslu :)

Укупно приказа странице

[Valid Atom 1.0]